Reiseblogg fra Travellerspoint

Buenos Aires!

Hola!!

Da har jeg altså kommet meg nedover til Buenos Aires (Argentina), og det UTEN overvekt!! :O Jeg kom fram grytidlig torsdag i forrige uke,
og har virkelig kommet til en bra familie. Til de av dere som kjenner Buenos Aires så bor jeg i Palermo, et veldig trygt og moderne område. Masse barer, cluber, restauraneter, butikker og parker her så klager virkelig ikke! ;) I tillegg har familien en flott takteressa hvor mitt rom også er. Familien består av mor Nora og far Antonio, som begge er rundt 60. I tillegg har de to barn, datter Camilla som er tangolærer og bor hjemme og sønnen Gio som ikke bor hjemme og jobber med film eller noe liknende! Jeg har også en annen argentinsk søster her i 2 uker, nemlig Thea L Eine! Antar at en del av dere lommedølinger kjenner til henne i hvert fall :) Hun har vært her i 3 måneder, så hun reiser desverre hjem om mindre enn 2 uker :/ Men fint å ha hatt en guide her i starten, og ikke minst noen man kjenner! :)

Dagene har ellers gått mye i å orientere seg. Fredag var jeg på møte hos den organisasjonen jeg jobber for, og jeg skal da jobbe mandag - torsdag. Tirsdager skal jeg jobbe som engelsklærer (utenfor selve byen, så må beregne 2 timer reisetid ca..), og det er på kvelden fra halv 6 til halv 8. Skal ha en gruppe på 8-14, men skal heldigvis gjøre det sammen med en annen frivillig, så satser på at det går fint :) De resterende dagene skal jeg altså jobbe på la Balsa, som ligger i sentrum og som fungerer som et aktivitetssenter mellom 9-4 på dagen, og mens jenter på kvelden kan komme å sove der, i stedet for på gaten. Men før februar var det kun gutter som kunne sove der, de har gått over til jenter nylig, og det virker som det har medført en slags overgangsperiode..For i dag når jeg kom var det ingen barn så jeg snudde i døren og stroset heller rundt i byen, i og med at det ikke er noe for meg og gjøre der når det ikke er noen barn!

Ellers i helgen var jeg på fredag ute og spiste biff (must do i BA, i og med at ARgentina er verdens kjent for sin biff! ) med Thea, en norsk jente Ceselia som jeg skal jobbe litt med og en svensk jente som hun kjenner, Bea. Utrolig godt og hyggelig, og ble etterfulgt av et bar besøk i Palermo området :) Lørdag ble det litt etterlengtet shopping (tror med andre ord ikke jeg reiser herfra uten overvekt..), før Thea og jeg dro på en fantastisk kul meksikansk restaurant og på et kult bar sted la Catedral hvor man danser tango :O Thea som da har vært her i 3 måneder har jo gått på masse tangokurs, mens jeg aldri har danset før..Men min første partner ble en gammel mann på 60+ som var utrolig snill og hjalp meg fint, så vi hadde det veldig gøy, skal med andre ord prøve å gå på en tango time neste gang ;) I går gjorde vi også noe annet typisk argentinsk, vi så en heste polo kamp! Riktig nok ikke en profesjonell kamp, men vi fikk dratt utenfor byen til en estencia, og vi fikk til og med ridd litt. Så bortsett fra at både Thea og jeg ble solbrent, så hadde vi det veldig gøy ;)

Videre framover så satser jeg på at det blir litt mer jobbing, også har jeg også meldt meg på spanskkurs to ganger i uken f.o.m neste uke. Jeg har også meldt meg på et argentinsk matlagingskurs, så forhåpentligvis så kommer jeg hjem og vet hvordan man lager empanadas! :) Søndag skal Thea og jeg være kulturelle og dra på gamle og erværdige Teater Colón og se Carmen, riktig nok ballett versjonen, men jeg tror det blir fantastisk og bare være der :)

Håper alle har det bra der hjemme, og god påske!!

Besos,
Malin

Skrevet av Malin P 13:52

Send via e-postFacebookStumbleUpon

Innholdsfortegnelse

Vær den første som kommenterer.

Denne blogg innlegg er nå stengt for kommentar for de som ikke er medlem av Travellerspoint. Hvis du er medlem kan du logge inn for å reagere.

Enter your Travellerspoint login details below

( Hva er dette? )

Hvis du ikke er Travellerspoint medlem kan du gratis bli medlem.

Bli medlem av Travellerspoint