Reiseblogg fra Travellerspoint

Siste innspurt!

Hola!!

Vet jeg har vært litt dårlig på å oppdatere, men tiden går fort her nede og nå har jeg mindre enn 2 uker igjen her..:/

I tiden som har gått har jeg mildt sagt vært rundt om i hele byen! Denne helgen var jeg i en by utenfor BA som heter San Antonio de Areco. Det er en gammel, gammel by, ikke akkurat stor men har et gammelt torg med mange koselig cafer og forskjellige museer og butikker. Var der kun for dagen og det var utrolig flott høstvær, så storkoste meg :) Ellers har vi vært i en bydel som heter Recoleta, både på et marked og på et museum for klassisk kunst. Lørdag var jeg med Bea, Cesy og en ny svensk jente, Cornelia, på privat pubcrawl (så vi slapp å betale 100 spenn for å dra med noen..). Utrolig gøy, og det fins så utrolig mange koselig barer rundt om i palermo hvor vi bor. Med andre ord kort vei hjem :)

Cesy og jeg har også klart å være litt kulturell i det siste, med MALBA (museum for moderne kunst), Evita museumet, parken for de forsvunnede (som forsvant under diktaturet) samt dratt på Plaza de Mayo for å se på demonstrasjonen Las madres de la plaza de mayo gjør hver torsdag.

Ellers har Bea, Cesy og jeg fått med oss Titanic i 3D også! Kult, men utrolig irriterende at noen hadde tatt med sine 3 åringer på en film som startet 21.30, ikke rart at de satt og skrek om hverandre...Stakkarne hadde ikke 3D briller og kan jo heller ikke lese, så skjønner ikke helt hva foreldrene tenkte når de tok med barna sine på kino!

I kveld er det min tur til å lage middag her i huset! Kan bli spennende...skal lage bacalao og eplekake, og har for å si det sånn aldri laget bacalao før så håper på det beste!

Nå er det som sagt ikke lang tid igjen her i Buenos Aires, så det skal nytes maks! Skal en tur på vinsmaking senere i uken, og ellers tror jeg vi skal gjøre siste innspurt på Bucket listen vår. Så skal innom favoritt restaurantene våre samt prøve å få med oss et tangoshow (har ikke kommet oss dit enda..).

Neste fredag (18.mai) går turen videre til Patagonia, blir kaldt men gleder meg helt utrolig! Skal bli litt deilig å komme ut av byen igjen :)

Skal prøve å holde dere litt oppdatert videre!

Klem Malin

Skrevet av Malin P 17:26

Send via e-postFacebookStumbleUpon

Innholdsfortegnelse

Vær den første som kommenterer.

Denne blogg innlegg er nå stengt for kommentar for de som ikke er medlem av Travellerspoint. Hvis du er medlem kan du logge inn for å reagere.

Enter your Travellerspoint login details below

( Hva er dette? )

Hvis du ikke er Travellerspoint medlem kan du gratis bli medlem.

Bli medlem av Travellerspoint